JAARLIJKS VERLOF : VAN 15/08 TOT 07/09/2014

ROBOT MAAIER

ROBOT MAAIER

  LIZARD

  Overweegt u de aankoop van een robotmaaier?

 

  

 

Robotmaaiers besparen u tijd en inspanning.

Slimme en milieuvriendelijke grasmaaiers.


Robotmaaiers werken met het pricipe van mulching (grascycling).
Zodra er grassnippers op het gras liggen, zullen ze snel composteren en waardevolle voedingsstoffen aan de grond afgeven.
Dit resulteert in een gezonder en beter uitziend gazon, en men hoeft de snippers niet te verzamelen en af te voeren.
Grascycling bespaart tijd, geld en beschermt het milieu.

Het gamma van Lizard Mower bestaat uit vier types hoogtechnologische designrobots op herlaadbare lithiumbatterijen, die terreinen tot 3000 m² (of 11 tennisvelden) aankunnen.
Ze maaien het gras bijna geruisloos en zonder enige gasuitstoot. Doordat ze nauwelijks geluid produceren, kunnen ze ook op zondag het gras maaien.

De volautomatische Lizard Mower maairobots bieden mensen dus niet alleen meer levenskwaliteit maar vormen door hun energiezuinige werking ook het antwoord op de vraag naar een milieuvriendelijkere leefomgeving.

Lizard S1

Pronkstuk in de reeks is de S1 Lizard Mower. Dit toestel maait in 3 uur tijd volledig automatisch een terrein ter grootte van zo’n 2 tennisvelden (400 m²). Uniek is dat er geen kabel moet worden gelegd rond het te maaien terrein. De zes hoogtechnologische sensoren aan de onderkant van de S1 Lizard herkennen grasoppervlakte en obstakels en laten het toestel zo zelf van richting veranderen. Permanente 4x4-aandrijving door krachtige elektrische motoren maakt dat dit kleine toestel zonder problemen hellingen tot 27° aankan.

lizard S1 : € 1399,-

Robotgrasmaaier - Lizard M42195,00
Robotgrasmaaier - Lizard M4402599,00
Robotgrasmaaier - Lizard M4483195,00

 

Overzicht types